Urządzenia i Akcesoria
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream300 g
-
caster sugar100 g
-
honey100 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
orange finely grated zest only1
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
vanilla pod seeds only1
-
ice cubes
Sauce
-
orange thin peelings of skin only1
-
brown sugar40 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 3-4 oranges)260 g
-
port wine200 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.5 g
Kalorie
186.8 kJ /
44.6 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Pepper Soup
20 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Creamy Tomato Soup
40 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 godz.
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 min