Urządzenia i Akcesoria
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream300 g
-
caster sugar100 g
-
honey100 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
orange finely grated zest only1
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
vanilla pod seeds only1
-
ice cubes
Sauce
-
orange thin peelings of skin only1
-
brown sugar40 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 3-4 oranges)260 g
-
port wine200 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.5 g
Kalorie
186.8 kJ /
44.6 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
The Ultimate Barbecue Sauce
2 godz.
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1 godz.
Berry Curd
20 min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 godz. 5 min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 godz. 40 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 godz. 15 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 godz. 25 min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 godz. 55 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min