Urządzenia i Akcesoria
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream300 g
-
caster sugar100 g
-
honey100 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
orange finely grated zest only1
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
vanilla pod seeds only1
-
ice cubes
Sauce
-
orange thin peelings of skin only1
-
brown sugar40 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 3-4 oranges)260 g
-
port wine200 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.5 g
Kalorie
186.8 kJ /
44.6 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Herbed Nuts
40min
Rich Lemon Ice Cream
12h 10min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3h 40min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Savoury Stilton Cheesecake
11h 40min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min
Sesame Seed and Tomato Chutney
1h 10min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Fig & Apricot Jam
40min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h