
Urządzenia i Akcesoria
醬燒豬肉水果
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
豬肉片180 克
-
清酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
洋蔥20 克
-
油5 克
-
味醂1 大匙
-
洋蔥 ,切塊40 克
-
奇異果 ,切塊70 克
-
鳳梨 ,切塊60 克
-
小蕃茄 ,切對半60 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
293 kcal /
1226 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

低卡新食感
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan