Carrot Ginger Soup
TM5 TM6

Carrot Ginger Soup

3.6 (157 ocen)

Składniki

  • 1 tsp curry powder
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 in. fresh ginger, peeled and sliced
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 20 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
  • 28 oz water
  • 1 heaping tbsp homemade vegetable stock base
    lub 1 heaping tbsp vegetable stock paste
  • 1 oz coconut oil
  • salt, to season, to taste
  • pumpkin seeds, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
529.3 kJ / 126.5 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
9.8 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Błonnik
3 g
Sód
72.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy