Urządzenia i Akcesoria
Carrot Ginger Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
curry powder1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
fresh ginger peeled and sliced1 in.
-
extra virgin olive oil1 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)20 oz
-
water28 oz
-
1 heaping tbsp vegetable stock pastehomemade vegetable stock base1 heaping tbsp
-
coconut oil1 oz
-
salt to season, to taste
-
pumpkin seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
72.3 mg
Białko
1 g
Kalorie
529.3 kJ /
126.5 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Basil Soup
40 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Pea Soup
30 min
Basic Vegetable Soup
50 min
Leek and Potato Soup
40 min
Basic Soup Purée
45 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min