Pescado con salsa de champiñones

Pescado con salsa de champiñones

4.2 145 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • de chalotas
    100 g
  • de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
    50 g
  • de champiñones
    150 g
  • de vino blanco
    25 g
  • de leche
    25 g
  • de nata
    75 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta blanca molida
    1 cucharadita
  • de patata pelada y cortada en rodajas
    300 g
  • de filetes de merluza fresca perca, rosada, etc.
    500 g
  • tomates cherry para decorar

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 341 kcal / 1427 kJ
Białko 26.1 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 14.7 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...