Pescado con salsa de champiñones

Pescado con salsa de champiñones

4.1 150 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 100 g de chalotas
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
  • 150 g de champiñones
  • 25 g de vino blanco
  • 25 g de leche
  • 75 g de nata
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de pimienta blanca molida
  • 300 g de patata pelada y cortada en rodajas
  • 500 g de filetes de merluza fresca perca, rosada, etc.
  • tomates cherry para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 26.1 g
Kalorie 1427 kJ / 341 kcal
Tłuszcz 19.3 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 14.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...