Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chalotas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
- 150 g de champiñones
- 25 g de vino blanco
- 25 g de leche
- 75 g de nata
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta blanca molida
- 300 g de patata pelada y cortada en rodajas
- 500 g de filetes de merluza fresca, perca, rosada, etc.
- tomates cherry para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1427 kJ / 341 kcal
- Białko
- 26.1 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 19.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Pollo a la miel
15min
Salmón con salsa de queso manchego
40min
Salmón con salsa de naranja
25min
Mero y calabacín
30 min
Pechuga de pollo a la naranja
20min
Pescado y mejillones en salsa
20min
Salmón con salsa de champiñones y patatas para dos
40min
Pollo al azafrán con champiñones
40min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Pez espada al aroma de mostaza
30 min
Mero en salsa de cítricos
30 min
Filete de atún con champiñones en salsa de lambrusco para dos
20min