Urządzenia i Akcesoria
'Qamar el-din' juice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 glasses
Składniki
-
ice cubes300 g
-
qamar el-din cut into small pieces (see tip)300 g
-
sugar adjust to taste100 g
-
rose water1 tbsp
-
blossom water1 tbsp
-
water700 g
-
pine nuts (opcjonalnie) soaked in water for garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Białko
0 g
Kalorie
996 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
59.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 godz.
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Garlic dip (toum)
15 min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Za'atar bread rolls
2 godz.
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Gazelle horns
1 godz.
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Moroccan Zaalouk
1 godz. 5 min