Urządzenia i Akcesoria
Semolina cake (namoura)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 portions
Składniki
Semolina cake
-
butter cut in pieces, plus extra for greasing50 g
-
sugar200 g
-
yoghurt400 g
-
medium wheat semolina450 g
-
fine semolina150 g
-
baking powder1 tsp
Syrup
-
water100 g
-
sugar300 g
-
blossom water1 tsp
-
rose water (opcjonalnie)1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Assembly and baking
-
blanched almond12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.6 g
Kalorie
1820 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
83.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marble cake
2 godz.
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Kashta cream
10 min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 godz.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Arseeyah
50 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Gazelle horns
1 godz.
Chicken pastilla
1 godz. 10 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min