Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oz olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
lub 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Topping
- 12 oz eggplant, cut into ¼ in. rounds (approx. 1 lg. eggplant)
- 8 oz red onion, cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. onion)
- 1 garlic clove, halved
- 6 oz green bell pepper, cut into 2 in. pieces (approx. 1 lg. green pepper)
- 6 oz red pepper, cut into 2 in. strips
- olive oil, to drizzle
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp fresh ground black pepper
- 10 oz Fontina cheese, cut into 1 in. pieces
For Pizza
- 2 tbsp olive oil, plus extra to grease pan
- bread flour, to dust hands
- 2 tbsp capers (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 7389 kJ / 1766 kcal
- Białko
- 79 g
- Węglowodany
- 219 g
- Tłuszcz
- 66 g
- Błonnik
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Go-To Pizza Dough
1h
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1h
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2h 30min
Focaccia with Caramelized Carrots
1 Std. 50 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Sweet Beet
10min
Mini Pizzas
1 godz. 30 min
Pizza Waffles
1h 15min
Four Cheese Pizza
25 min
Southwest Quinoa
40 min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min