Roasted Vegetable Pizza
TM6 TM5

Roasted Vegetable Pizza

4.5 (24 oceny)

Składniki

  • 1 oz olive oil, plus extra to grease
  • 15 oz bread flour
  • 2 ½ oz whole wheat flour
  • 9 oz warm water (100°F-110°F)
  • ½ oz sugar
  • 2 ¼ tsp rapid rise yeast
    lub 1 packet/envelope rapid rise yeast
  • 2 tsp salt

Topping

  • 12 oz eggplant, cut into ¼ in. rounds (approx. 1 lg. eggplant)
  • 8 oz red onion, cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. onion)
  • 1 garlic clove, halved
  • 6 oz green bell pepper, cut into 2 in. pieces (approx. 1 lg. green pepper)
  • 6 oz red pepper, cut into 2 in. strips
  • olive oil, to drizzle
  • 1 tsp dried oregano
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp fresh ground black pepper
  • 10 oz Fontina cheese, cut into 1 in. pieces

For Pizza

  • 2 tbsp olive oil, plus extra to grease pan
  • bread flour, to dust hands
  • 2 tbsp capers (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
7389 kJ / 1766 kcal
Białko
79 g
Węglowodany
219 g
Tłuszcz
66 g
Błonnik
21 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy