Roasted Vegetable Pizza

Roasted Vegetable Pizza

4.4 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 pieces

Składniki

  • olive oil plus extra to grease
    1 oz
  • bread flour
    15 oz
  • whole wheat flour
    2 ½ oz
  • warm water (100°F-110°F)
    9 oz
  • sugar
    ½ oz
  • rapid rise yeast
    2 ¼ tsp
    1 packet/envelope rapid rise yeast
  • salt
    2 tsp
Topping
  • eggplant cut into ¼ in. rounds (approx. 1 lg. eggplant)
    12 oz
  • red onion cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. onion)
    8 oz
  • garlic clove halved
    1
  • green bell pepper cut into 2 in. pieces (approx. 1 lg. green pepper)
    6 oz
  • red pepper cut into 2 in. strips
    6 oz
  • olive oil to drizzle
  • dried oregano
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • fresh ground black pepper
    ⅛ tsp
  • Fontina cheese cut into 1 in. pieces
    10 oz
For Pizza
  • olive oil plus extra to grease pan
    2 tbsp
  • bread flour to dust hands
  • capers (opcjonalnie)
    2 tbsp

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 79 g
Kalorie 7389 kJ / 1766 kcal
Tłuszcz 66 g
Błonnik 21 g
Węglowodany 219 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...