Urządzenia i Akcesoria
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz.
48 pieces
Składniki
Dough
-
butter cut in pieces600 g
-
dried yeast20 g
-
medium wheat semolina1000 g
-
fine semolina500 g
-
sugar100 g
-
mastic gum grains6
-
mahleb seeds14
-
rose water150 g
-
blossom water70 g
-
water200 g
Filling
-
550 g walnuts, shelledpistachio nuts, shelled, unsalted550 g
-
sugar30 g
-
blossom water25 g
-
rose water50 g
Assembly
-
icing sugar100 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6.9 g
Kalorie
1502 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 godz.
Marzipan bites
45 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Gazelle horns
1 godz.
Tarator (tahini dip)
5 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Moroccan Zaalouk
1 godz. 5 min