Urządzenia i Akcesoria
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz.
48 pieces
Składniki
Dough
-
butter cut in pieces600 g
-
dried yeast20 g
-
medium wheat semolina1000 g
-
fine semolina500 g
-
sugar100 g
-
mastic gum grains6
-
mahleb seeds14
-
rose water150 g
-
blossom water70 g
-
water200 g
Filling
-
550 g walnuts, shelledpistachio nuts, shelled, unsalted550 g
-
sugar30 g
-
blossom water25 g
-
rose water50 g
Assembly
-
icing sugar100 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6.9 g
Kalorie
1502 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
'Qamar el-din' juice
5min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Za'atar bread rolls
2h
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min