Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 17 godz. 20 min
21 pieces
Składniki
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red60 g
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée60 g
-
glucose syrup (see Tip)30 g
-
115 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)115 g
Chocolate Shell
-
300 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)300 g
Finishing the Chocolate Shell
-
185 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)185 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
19 mg
Białko
1 g
Kalorie
707 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 godz.
Caramel Monster Mud Dip
15 min
Fish Stock
Brak ocen
Honey cake
49 godz. 30 min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 godz. 35 min
Sable choux with lime ganache
26 godz.
Ruby and strawberry bonbons
1 godz. 40 min
Strawberry Panna Cotta
4 godz. 40 min
Steamed Trout
20 min
Raspberry and orange buttermilk ice cream
10 min
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9 godz. 25 min
Almond tuiles
30 min