Wersje kompatybilne
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 60 g cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 60 g passion fruit purée
- 30 g glucose syrup (see Tip)
-
115
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
lub 115 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
300
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
lub 300 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
185
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
lub 185 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 19 mg
Alternatywne przepisy
Quick Fruit Sorbet
10min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min
Mantao
Brak ocen
Prawn Laksa
Brak ocen
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45 min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 godz. 20 min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 godz.
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2 godz.
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Torta caprese with raspberry jelly
2 godz.
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min