Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 17 godz. 20 min
21 pieces
Składniki
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red60 g
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée60 g
-
glucose syrup (see Tip)30 g
-
115 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)115 g
Chocolate Shell
-
300 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)300 g
Finishing the Chocolate Shell
-
185 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)185 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
19 mg
Białko
1 g
Kalorie
707 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Ginger Sour
15 min
Flan Pudding
3 godz.
Plum Clafoutis (TM6)
1 godz. 15 min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1 godz. 15 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 min
Berry and cream sponge "omelettes"
25 min
Chai Vanilla Mocktail
45 min
Spiced hot cider
20 min
Pistachio and Almond Gelatos
8 godz. 30 min
Lemon and thyme mocktail
1 godz.
Ca phe trung (egg coffee)
10 min