Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre
- 120 g de beurre, en morceaux
- 100 g de farine
- 1 c. à café de poudre à lever, (½ sachet)
- 180 g de pâte à tartiner chocolat noisette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1546 kJ / 370 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies
50min
Chaussons aux pommes
2h
Pain perdu
30min
Glace façon "Viennetta" à la vanille et au chocolat
8h 50min
Roses des sables
50min
Moelleux au chocolat
1h 15min
Tiramisu stracciatella
2h 30min
Muffins au chocolat
45min
Petits fondants au chocolat
40min
Roulé chocolat-noisette
1h
Muffins au chocolat et noix de pécan
30min
Roulé au chocolat
1h 30min