Pâte à pizza

4.6 57 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
670 g

Składniki

  • 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu d’huile supplémentaire pour graisser le récipient
  • 220 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre
    1 c. à café de poudre de malt
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
    2 c. à café de levure boulangère sèche
  • 400 g de farine
  • 1 c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 7 g
Kalorie 1096 kJ / 262 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...