Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu d’huile supplémentaire pour graisser le récipient
- 220 g d'eau
-
1
c. à café de sucre
lub 1 c. à café de poudre de malt (facultatif) -
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g)
lub 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 400 g de farine
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1096 kJ / 262 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.9 g