Pâte à pizza
TM5 TM6

Pâte à pizza

4.6 (56 ocen)

Składniki

  • 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu d’huile supplémentaire pour graisser le récipient
  • 220 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre
    lub 1 c. à café de poudre de malt (facultatif)
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
    lub 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
  • 400 g de farine
  • 1 c. à café de sel

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1096 kJ / 262 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy