
Urządzenia i Akcesoria
Pain au lait
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
30 tranches
Składniki
-
de lait300 g
-
de beurre en morceaux, et plus pour le saladier50 g
-
de levure fraîche émiettée20 g
-
de sucre en poudre20 - 60 g
-
de farine à pain550 g
-
de sel1 ½ c. à café rase
-
oeuf légèrement battu, pour la dorure1
Wartości odżywcze na 1 tranche
Kalorie
93 kcal /
391 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks