Pain au lait

Pain au lait

4.8 112 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
30 tranches

Składniki

  • de lait
    300 g
  • de beurre en morceaux, et plus pour le saladier
    50 g
  • de levure fraîche émiettée
    20 g
    2 c. à café de levure déshydratée, (8 g)
  • de sucre en poudre
    20 - 60 g
  • de farine à pain
    550 g
  • de sel
    1 ½ c. à café rase
  • oeuf légèrement battu, pour la dorure
    1

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 93 kcal / 391 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...