Urządzenia i Akcesoria
Pâtes fraîches sans oeufs
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
250 g de farine de semoule de blé
-
150 g de farine de blé et plus pour travailler la pâte
-
1 pincée de sel
-
150 g d'eau
-
20 g d'huile d'olive
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1701 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Focaccia blé entier avec oignon et poivron
Brak ocen
Buddha bowl au poulet
1 godz.
Confiserie aux amandes
20 min
Pâtes fraîches
1 godz.
Pâte de base pour pain
24 godz. 5 min
Pâtes fraîches
1 godz.
Strudel aux pommes
1 godz. 45 min
Pain de mie
3 godz.
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1 godz.
Demi-sphères choco-vanille et cœur de framboises
17 godz.
Baguette
3 godz. 45 min
Effiloché de porc aux petits pains vapeur
3 godz.