Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine de semoule de blé
- 150 g de farine de blé, et plus pour travailler la pâte
- 1 pincée de sel
- 150 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1701 kJ / 406 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte de base pour pain
24 godz. 5 min
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30min
Mélange à pâtisserie pour cake aux canneberges et au chocolat
Brak ocen
Tendres squelettes
5h
Glace à la vanille
12h
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Flan d'asperges enroulé de sole
1 godz.
Tortillas Tex-Mex aux porc et haricots noirs
1 godz. 20 min
Pain de campagne
2h
Pâtes fraîches
1 godz.
Cake aux abeilles avec glaçage
1 Std. 25 Min
Liqueur de barre chocolatée
15 dk