Fondant

Fondant

4.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 bocal

Składniki

  • 4 feuilles de gélatine
  • 25 g d'eau
  • 500 g de sucre
  • 1 c. à café de sucre vanillé fait maison
    ½ c. à café d'extrait de vanille, naturel
  • 50 g de miel miel d’acacia p. ex.
    50 g de sirop de glucose
  • sucre glace à saupoudrer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 0.3 g
Kalorie 8916 kJ / 2131 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 567.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...