Urządzenia i Akcesoria
Fondant
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 bocal
Składniki
-
4 feuilles de gélatine
-
25 g d'eau
-
500 g de sucre
-
½ c. à café d'extrait de vanille, naturel1 c. à café de sucre vanillé fait maison
-
50 g de sirop de glucose50 g de miel miel d’acacia p. ex.
-
sucre glace à saupoudrer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
0.3 g
Kalorie
8916 kJ /
2131 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
567.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sablés en damier
2 godz. 30 min
Vol-au-vent aux quenelles
35 min
Chai latte au potiron
Brak ocen
Marshmallows
2 godz. 30 min
Antonio Bachour: Bagatelle Red Velvet aux framboises (métrique)
2 godz. 55 min
Chocolat chaud sur bâtonnet
1 godz. 20 min
Long Island Icetea
5 min
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
1 godz. 30 min
Lemon slush
10 min
Fondant
1 godz. 10 min