![Fondant Fondant](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2B698C40-3E0B-4BEB-AF51-8334A56FB00B/Derivates/7F00B2E6-D7BF-4534-9B56-279AC1C898E5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 feuilles de gélatine
- 25 g d'eau
- 500 g de sucre
-
1
c. à café de sucre vanillé, fait maison
lub ½ c. à café d'extrait de vanille, naturel -
50
g de miel, miel d’acacia p. ex.
lub 50 g de sirop de glucose - sucre glace à saupoudrer
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 8916 kJ / 2131 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 567.9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champignons sautés à feu vif aux poivrons
Brak ocen
Sauce aux arachides
10min
Brioche
9 godz. 30 min
Gnocchi de ricotta et betteraves
1 godz. 30 min
Saucisson au chocolat
6h 15min
Crema catalana
40 Min
Fondant
1ωρ. 10 λεπτ.
Barres aux baies
1 Std.
Chutney de poires
50 Min
Opéra
24 godz.
Sorbet au café rapide
5min
Macarons français à la confiture de bleuets (Métrique)
1 godz. 30 min