Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 feuilles de gélatine
- 25 g d'eau
- 500 g de sucre
-
1
c. à café de sucre vanillé, fait maison
lub ½ c. à café d'extrait de vanille, naturel -
50
g de miel, miel d’acacia p. ex.
lub 50 g de sirop de glucose - sucre glace à saupoudrer
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 8916 kJ / 2131 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 567.9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frites torsadées et sauce à l’ail
45 min
Mousse aux cerises et à l'amaretto
10min
Petits choux arc-en-ciel
1h 25min
Poitrine de dinde Sous vide
Brak ocen
Chocolats pralinés à la liqueur
1 godz. 30 min
Sangria glacée (Majorque)
4h 10min
Fondant
1 godz. 10 min
Farine tout-usage sans gluten
5min
Brownie à la crème de pistache, glaçage noir
12h
Glaçage royal (Glace royale)
5min
Glaçage au beurre
5min
Ganache au chocolat
20 min