Fondant

Fondant

4.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 bocal

Składniki

  • feuilles de gélatine
    4
  • d'eau
    25 g
  • de sucre
    500 g
  • de sucre vanillé fait maison
    1 c. à café
    ½ c. à café d'extrait de vanille, naturel
  • de miel miel d’acacia p. ex.
    50 g
    50 g de sirop de glucose
  • sucre glace à saupoudrer

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 2131 kcal / 8916 kJ
Białko 0.3 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 567.9 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...