Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g Pflaumentomaten, reif, halbiert
- 50 g grüne Peperoni
- 40 g Zwiebeln
- 70 g Gurken, teilweise geschält
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Essig
- 1 TL Salz
- 50 - 100 g natives Olivenöl extra
- 8 Eiswürfel
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 616 kJ / 146 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 menit
Peperonicremesuppe
20 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Randen-Suppe
45 Min
Risotto milanese
30 min
Sweet Hot Gazpacho
25 min
Gemüsetatar
25 min
Grünes Poulet-Curry
55 Min
Erbsen-Crèmesuppe
40 min
Trenette mit Pesto
45 Min
Randen-Hummus
10 min