Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
natives Olivenöl extra150 g
-
Eier hartgekocht (zum Garnieren)4
-
Serranoschinken gewürfelt (zum Garnieren)100 g
-
Knoblauchzehen nach Geschmack1 - 2
-
Rispentomaten1000 g
-
Salz1 TL
-
Weissbrot (vom Vortag), in Stücken (2 cm)150 g
-
Essig30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13.04 g
Kalorie
1771 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
33.19 g
Węglowodany
18.15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gazpacho
20 min
Parmigiana al forno
1 godz. 50 min
Würzige Marokkanische Linsensuppe
40 min
Vichyssoisse
3 godz.
Natillas
1 godz.
Grüner Mojo
10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Trutenrouladen mit Erbsenpesto
35 min
Gazpacho Andalusia
40 min
Salsa Verde
10 min
Tri-Tip Rindsfleisch mit Maiskolben und Krautstiel
3 godz.
Tapenade
5 min