Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g natives Olivenöl extra
- 4 Eier, hartgekocht (zum Garnieren)
- 100 g Serranoschinken, gewürfelt (zum Garnieren)
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1000 g Rispentomaten
- 1 TL Salz
- 150 g Brotkrümel, weiss (vom Vortag)
- 30 g Essig
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1771 kJ / 424 kcal
- Białko
- 13.04 g
- Węglowodany
- 18.15 g
- Tłuszcz
- 33.19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menü: Topinambursuppe, Beef Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3 Std.
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce
45min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1 Std. 40 Min
Natillas
1 Std.
Crema catalana
40min
Gazpacho
1h 15min
Austernpilze mit Peperoni
25 Min
Apfel-Safran Millefeuille
3 Std. 15 Min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45min
Roastbeef mit Mojo Verde und heurigen Erdäpfeln
1h 15min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 Std. 10 Min