Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g natives Olivenöl extra
- 4 Eier, hartgekocht (zum Garnieren)
- 100 g Serranoschinken, gewürfelt (zum Garnieren)
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1000 g Rispentomaten
- 1 TL Salz
- 150 g Brotkrümel, weiss (vom Vortag)
- 30 g Essig
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1771 kJ / 424 kcal
- Białko
- 13.04 g
- Węglowodany
- 18.15 g
- Tłuszcz
- 33.19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 min
Chimichurri - Argentinische Kräutersauce
3h 10min
Zitronen-Granita
13 Std.
Tarte Tatin
1h 15min
Kirsch-Gazpacho mit Minze
15 Min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 min
Natillas
1h
Gazpacho
1h 15min
Rinds-Laab
1h 5min
Sauce Rouille
25 min
Crevettencurry mit Topinambur
45 min
Trenette mit Pesto
45 min