Urządzenia i Akcesoria
Peperoni-Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Portion
Składniki
-
grüne Peperoni in Stücken100 g
-
rote Peperoni in Stücken100 g
-
Zwiebeln geviertelt100 g
-
hartgekochtes Ei (opcjonalnie)1
-
natives Olivenöl extra200 g
-
Weinessig50 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9.5 g
Kalorie
8179 kJ /
1955 kcal
Tłuszcz
206.8 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Bernerplatte
1 godz. 15 min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 min
Cassata-Creme
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Spinat-Radieschen-Salat
15 min
Sweet Hot Gazpacho
25 min
Lamm-Tajine mit Aprikosen und Honig
1 godz. 30 min
Champignons-Tarte
45 min
Senf-Dill-Vinaigrette
5 min
Knusperchips mit Guaçamole
1 godz.
Trenette mit Pesto
45 min
Tessiner Polenta
45 min