![Peperoni-Vinaigrette Peperoni-Vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1850A8E4-9665-49B1-8E9F-A3706866497E/Derivates/E5DE72EE-B071-40C1-8661-1CD704BE3D23.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g grüne Peperoni, in Stücken
- 100 g rote Peperoni, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 hartgekochtes Ei (opcjonalnie)
- 200 g natives Olivenöl extra
- 50 g Weinessig
- 1 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 komplettes Rezept
- Kalorie
- 8179 kJ / 1955 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 206.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce béarnaise
20min
Parmesan, zerkleinert
5 Min
French Dressing
20min
Sauce Hollandaise
15min
Thai Burger
30min
Senf-Dill-Vinaigrette
5 Min
Heidelbeer-Balsamico-Dressing
5 Min
Fleischbouillon Paste
45min
Ingwer-Chili-Dressing
5 Min
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1h