Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de pain blanc, réduit en morceaux
- 500 g d'eau
- 90 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g d'oignons
- 4 gousses d'ail
- 100 g de tomates, en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- coriandre, frais, hachée pour décorer
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 473 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Accompagnement à la courgette
30min
Sbrinz râpé
5 Min
Pommes de terre bleues-crème de petits pois
45min
Gnocchi de ricotta et betteraves
1 Std. 30 Min
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
30min
Omelette aux courgettes
40min
Salade de carotte à la sauce yogourt
10 Min
Tarte aux légumes
25 Min
Blinis aux pois chiches et aux tomates
30min
Riz jaune au poulet
40min
Gratin de courgettes
1 Std. 10 Min
Cornettes à la viande hachée
30min