Ragoût de pain aux tomates et oignons

Ragoût de pain aux tomates et oignons

3.6 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 350 g de pain blanc réduit en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 90 g d'huile d'olive extra vierge
  • 150 g d'oignons
  • 4 gousses d'ail
  • 100 g de tomates en morceaux
  • 1 c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre
  • coriandre, fraîche hachée pour décorer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 1975 kJ / 473 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...