Urządzenia i Akcesoria
Torrone alle mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
550 g
Składniki
-
300 g di mandorle crude pelate
-
250 g di zucchero
-
scorza di limone (di 1 limone)
-
1 cucchiaino di cannella in polvere + q.b. per spolverizzare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 550 g
Białko
33.14 g
Kalorie
7251 kJ /
1740 kcal
Tłuszcz
10.22 g
Węglowodany
378.93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Confettura di cipolle rosse
25 Min
Savoiardi morbidi
40 Min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Keine Bewertungen
Pangrattato
5 Min
Crema al caffè
15 Min
Crostata al Vin cuit
Keine Bewertungen
Rotolo all'arancia
30 Min
Polpette di riso
Keine Bewertungen
Chicchi di caffè
1 Std. 15 Min
Taralli dolci speziati
55 Min
Liquore alle erbe aromatiche
169 Std.
Taralli neri dolci
1 Std.