Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di mandorle crude, pelate
- 250 g di zucchero
- la scorza di limone (di 1 limone)
- 1 cucchiaino di cannella in polvere + q.b. per spolverizzare
- Wartości odżywcze
- na 550 g
- Kalorie
- 7251 kJ / 1740 kcal
- Białko
- 33.14 g
- Węglowodany
- 378.93 g
- Tłuszcz
- 10.22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Torrone morbido
6h 25min
Pasta di mandorle
Nenhuma avaliação
Savoiardi morbidi
40 min
Torta gelato estiva
4h 50min
Gelato al limone
12u. 30min
Pasta di mandorle
Nenhuma avaliação
Struffoli
1óra
Salsa al caramello
1h 30 min
Gelato alla nocciola
5hod. 20min
Pasta frolla
2h 5min
Torrone alle mandorle
3h 20min