Urządzenia i Akcesoria
Torrone alle mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
550 g
Składniki
-
300 g di mandorle crude pelate
-
250 g di zucchero
-
scorza di limone (di 1 limone)
-
1 cucchiaino di cannella in polvere + q.b. per spolverizzare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 550 g
Białko
33.14 g
Kalorie
7251 kJ /
1740 kcal
Tłuszcz
10.22 g
Węglowodany
378.93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Dado vegetale
50 min
Pasta Choux
2 godz.
Torrone morbido
6 godz. 25 min
Sbrinz, grattugiato
Brak ocen
Fette biscottate al farro
6 godz.
Cipolle tritate
5 min
Pane di frumento e farro
12 godz.
Brodo vegetale in pasta vegano
1 godz.
Yogurt
12 godz.
Ravioli dolci fritti
1 godz.
Gelato di latticello al lampone e arancia
Brak ocen
Cheesecake alle fragole
2 godz. 50 min