Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di gelatina in fogli
- 25 g di acqua
- 500 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato fatto in casa
- 50 g di miele di acacia
- zucchero a velo per spolverizzare
- Wartości odżywcze
- na 100 grammi
- Kalorie
- 1469 kJ / 351 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 92.4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Pasta choux
2 Std.
Pasta di zucchero
1h 10min
Pan di Spagna
1h 50 min
Pasta Choux
2 Std.
Biberli dell'Appenzello
Brak ocen
Lecca lecca al cioccolato bianco e cocco
Brak ocen
Pasticcini farciti alla crema di cioccolato
1h 15min
Biscotti secchi al cioccolato
1h 30min
Mandorle ricoperte di cioccolato al caffè
50min
Pane alle gocce di cioccolato (senza glutine)
Brak ocen
Panini al müesli
Brak ocen
Torta al cioccolato e caffè
4h 30min