Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di gelatina in fogli
- 25 g di acqua
- 500 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato fatto in casa
lub ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di miele di acacia
lub 50 g di sciroppo di glucosio - zucchero a velo per spolverizzare
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 8916 kJ / 2131 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 567.9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Pasta di zucchero
1h 10 min
Treccia al burro a 6 capi
2h 35 min
Glassa al burro
5 min
Glassa al cioccolato
20 min
Panna montata
10 min
Biscotti di linz
3h 15min
Glassa al burro
10 min
Muffin alla vaniglia e gocce di cioccolato al vapore
55 Min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Keine Bewertungen
Rotolo all'arancia
30 min
Pasta frolla dolce
1h 50min
Caramelle alla panna
2j