Urządzenia i Akcesoria
Pulut panggang (grilled rice packets)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
11 pieces
Składniki
-
glutinous rice360 g
-
water for soaking
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
dried red chillies deseeded5 - 7
-
warm water for soaking
-
vegetable oil30 g
-
fresh grated coconut (see Tips)120 g
-
lemongrass white part only, cut into pieces (2-3 cm)1 stalk
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel seeds¼ tsp
Pulut panggang (rice packets)
-
coconut milk480 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves tied into knots4
-
water1200 g
-
banana leaves cut into rectangles (approx. 23 x 17 cm) and rinsed (see Tips)11
-
vegetable oil for greasing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
11.6 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
739.5 kJ /
176.1 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
26.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Sambal chilli
35 min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 godz. 40 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 godz. 20 min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 godz.