Pulut panggang (grilled rice packets)

Pulut panggang (grilled rice packets)

4.6 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
11 pieces

Składniki

  • glutinous rice
    360 g
  • water for soaking
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
  • dried shrimp (see Tips)
    50 g
  • dried red chillies deseeded
    5 - 7
  • warm water for soaking
  • vegetable oil
    30 g
  • fresh grated coconut (see Tips)
    120 g
  • lemongrass white part only, cut into pieces (2-3 cm)
    1 stalk
  • eschalots
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • ground coriander
    ½ tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • ground fennel seeds
    ¼ tsp
Pulut panggang (rice packets)
  • coconut milk
    480 g
  • salt
    1 tsp
  • pandan leaves tied into knots
    4
  • water
    1200 g
  • banana leaves cut into rectangles (approx. 23 x 17 cm) and rinsed (see Tips)
    11
  • vegetable oil for greasing

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 11.6 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 739.5 kJ / 176.1 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 26.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...