Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Trutenfleisch, ohne Knochen, ohne Haut
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Vierteln
- 1 Zwiebel, in Hälften
- 1 Ei
- 1 TL Paprika edelsüss
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL feinkörniges Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Gemüsebouillon, Granulat
- 100 g Wasser
- Öl, zum Anbraten
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 400 kJ / 96 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Crevettencurry
35min
Stroganoff
45min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Rindsstroganoff
45min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Züri-Gschnätzlets
50min
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1 Std. 10 Min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min