Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- zonnebloemolie, om in te vetten
- 60 g middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)
- 100 g wortelen, in stukken (2.5 cm)
- 70 g hazelnoten, met schil
- 100 g zonnebloemolie
- 180 g melk
- 2 eieren
- 250 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 ½ tl fijn zout
- ½ tl gemalen cayennepeper (opcjonalnie)
- 250 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1039 kJ / 248 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Brak ocen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Cashew schenkroom
Brak ocen
Soefganiots
2 Std.
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Brak ocen
Paneer tikka pizza
Brak ocen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Arabische kip met couscous
45 Min