Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Het deeg
- 250 g tarwebloem
- 120 g veganistische margarine, koud, in stukken, plus extra om in te vetten
- 60 g water, koud
- ½ tl fijn zout
Topping en bereiding
- veganistische margarine
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 30 g sojabloem, volvet, als eivervanger
- 60 g water
- 400 g zijden tofu, uitgelekt
- 30 g olijfolie
- 2 el voedingsgist
- 1 el zetmeel
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)
- 2 el broodkruim, veganistisch
- 150 g kerstomaten, gehalveerd
- 30 g amandelschilfers
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1480 kJ / 353 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade van gehakte groenten
10 dk
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Brak ocen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Brak ocen
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 min
Quiche lorraine
50 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Chocolade en banaan charlotte
Brak ocen
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Bessenjamtaart
2h 35min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15 min