Spinazie- en tomatenquiche
TM5 TM6

Spinazie- en tomatenquiche

4.0 (1 ocena)

Składniki

Het deeg

  • 250 g tarwebloem
  • 120 g veganistische margarine, koud, in stukken, plus extra om in te vetten
  • 60 g water, koud
  • ½ tl fijn zout

Topping en bereiding

  • veganistische margarine
  • 1 - 2 teentjes knoflook
  • 30 g sojabloem, volvet, als eivervanger
  • 60 g water
  • 400 g zijden tofu, uitgelekt
  • 30 g olijfolie
  • 2 el voedingsgist
  • 1 el zetmeel
  • 1 tl fijn zout
  • ¼ tl vers gemalen zwarte peper
  • ¼ tl gemalen nootmuskaat
  • 200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)
  • 2 el broodkruim, veganistisch
  • 150 g kerstomaten, gehalveerd
  • 30 g amandelschilfers

Wartości odżywcze
na 1 stuk
Kalorie
1480 kJ / 353 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy