Urządzenia i Akcesoria
Spinazie- en tomatenquiche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 stuks
Składniki
Het deeg
-
tarwebloem250 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra om in te vetten120 g
-
water koud60 g
-
fijn zout½ tl
Topping en bereiding
-
veganistische margarine
-
teentjes knoflook1 - 2
-
sojabloem volvet, als eivervanger30 g
-
water60 g
-
zijden tofu uitgelekt400 g
-
olijfolie30 g
-
voedingsgist2 el
-
zetmeel1 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)200 g
-
broodkruim veganistisch2 el
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
amandelschilfers30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
11 g
Kalorie
1480 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Go vegan!
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Curry-wortelbrood
1 godz. 5 min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Brak ocen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Bessenjamtaart
2 godz. 35 min
Gestoomd volkorenbrood
2 godz.
Chocoladetruffels
2 godz. 45 min
Mexicaanse dip in laagjes
25 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min