Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Het deeg
- 250 g tarwebloem
- 120 g veganistische margarine, koud, in stukken, plus extra om in te vetten
- 60 g water, koud
- ½ tl fijn zout
Topping en bereiding
- veganistische margarine
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 30 g sojabloem, volvet, als eivervanger
- 60 g water
- 400 g zijden tofu, uitgelekt
- 30 g olijfolie
- 2 el voedingsgist
- 1 el zetmeel
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)
- 2 el broodkruim, veganistisch
- 150 g kerstomaten, gehalveerd
- 30 g amandelschilfers
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1480 kJ / 353 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Worteltaart
2 Std.
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Pitabrood
2 Std.
Maïsbrood en cheddar muffins
Brak ocen
Parelgerst- en champignonsoep
Brak ocen
Sojamelk en gestoomde broodjes
Brak ocen
Glühwein
15 min
Chai-theepoeder
15 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min