Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 kalkoenlapjes
- 1 sjalot
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g verse babyspinazie, gewassen en gedroogd
- 250 g Gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken
- 700 g water
- 150 g melk
- 20 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2130 kJ / 509 kcal
- Białko
- 51.5 g
- Węglowodany
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Zalmsoufflé
1 godz.
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 min