Urządzenia i Akcesoria
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
kalkoenlapjes10
-
sjalot1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd200 g
-
gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken250 g
-
water700 g
-
melk150 g
-
bloem20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
51.5 g
Kalorie
2130 kJ /
509 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus op gevogelte
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Brak ocen
Waterzooi van Kip
1 godz.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Bessenlikeur
30 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min
Alpengratin
50 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min