Pork tenderloin with mustard sauce
TM31 TM5 TM6

Pork tenderloin with mustard sauce

4.3 (15 ocen)

Składniki

  • 180 g spring onions, cut into pieces
  • 60 g extra virgin olive oil
  • 10 g cornflour (starch)
  • 50 g white wine
  • 100 g liquid beef stock
    lub 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste
  • 1 tbsp wholegrain mustard
  • 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
  • 2 pinches fine salt, to taste
  • 2 pinches freshly ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1133 kJ / 271 kcal
Białko
26.9 g
Węglowodany
3.4 g
Tłuszcz
16.65 g
Błonnik
0.65 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy