Pork tenderloin with mustard sauce

Pork tenderloin with mustard sauce

4.2 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • spring onions cut into pieces
    180 g
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • cornstarch
    10 g
  • white wine
    50 g
  • liquid beef stock
    100 g
    100 g water, plus 1/4 tsp meat stock paste
  • wholegrain mustard
    1 tbsp
  • pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
    700 - 800 g
  • fine salt to taste
    2 pinches
  • freshly ground black pepper to taste
    2 pinches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 26.9 g
Kalorie 1133 kJ / 271 kcal
Tłuszcz 16.65 g
Błonnik 0.65 g
Węglowodany 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...