Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g spring onions, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g cornflour (starch)
- 50 g white wine
-
100
g liquid beef stock
lub 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste - 1 tbsp wholegrain mustard
- 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
- 2 pinches fine salt, to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 271 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 16.65 g
- Błonnik
- 0.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 mnt
Turkey meatballs in dill sauce
1 Std. 30 Min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 mnt
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 mnt
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Pork tenderloin with mustard sauce
35 mnt