Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin with mustard sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
spring onions cut into pieces180 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
cornstarch10 g
-
white wine50 g
-
100 g water, plus 1/4 tsp meat stock pasteliquid beef stock100 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)700 - 800 g
-
fine salt to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.9 g
Kalorie
1133 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
16.65 g
Błonnik
0.65 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 godz. 10 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min