Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Artichokes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
291 mg
Białko
6 g
Kalorie
502 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sautéing 7 oz Eggplant
30 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Keine Bewertungen
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Purple Cauliflower Soup
25 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Steamed and Grilled Beets
1 Std. 20 Min
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1 Std.
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.