Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Artichokes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
291 mg
Białko
6 g
Kalorie
502 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Steamed Shrimp
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Pozole Blanco
1 godz. 40 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Caprese Egg White Omelet
20 min