Panna cotta de turrón de Jijona

Panna cotta de turrón de Jijona

4.1 242 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 raciones

Składniki

  • hojas de gelatina
    3
  • de turrón de Jijona blando
    120 g
  • de nata
    400 g
  • de azúcar
    50 - 60 g
  • de cacao puro en polvo (opcjonalnie) para espolvorear
    1 - 2 cucharaditas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 360 kcal / 1506 kJ
Białko 4.2 g
Tłuszcz 28.6 g
Węglowodany 21.5 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...