Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- 120 g de turrón de Jijona blando
- 400 g de nata
- 50 - 60 g de azúcar
- 1 - 2 cucharaditas de cacao puro en polvo para espolvorear (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Tłuszcz
- 28.6 g
- Błonnik
- 1.6 g
Alternatywne przepisy
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min
Tarta de chocolate blanco
8 Std. 15 Min
Flan de turrón
3h 40min
Flan de chocolate blanco
12h 20min
Tarta mousse de limón
4 Std. 30 Min
Panna cotta a la crema de whisky
2 Std. 45 Min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1 Std. 20 Min
Pastel de turrón y chocolate
3 Std. 50 Min
Mousse de crema de orujo
2 Std.
Flan 3 chocolates
1h 45min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30 min
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3hod. 20min