Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- 120 g de turrón de Jijona blando
- 400 g de nata
- 50 - 60 g de azúcar
- 1 - 2 cucharaditas de cacao puro en polvo para espolvorear (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Tłuszcz
- 28.6 g
- Błonnik
- 1.6 g
Alternatywne przepisy
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3h 20min
Tarta de chocolate blanco
8h 15 min
Flan de turrón
3h 40min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Flan de chocolate blanco
12 Std. 20 Min
Flan de avellanas
5 Std. 15 Min
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min
Panna cotta a la crema de whisky
2h 45 min
Tarta mousse de limón
4h 30min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Minibizcoflán al vapor para dos
2 Std. 40 Min