Panna cotta de turrón de Jijona

Panna cotta de turrón de Jijona

4.1 246 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 raciones

Składniki

  • 3 hojas de gelatina
  • 120 g de turrón de Jijona blando
  • 400 g de nata
  • 50 - 60 g de azúcar
  • 1 - 2 cucharaditas de cacao puro en polvo (opcjonalnie) para espolvorear

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 4.2 g
Kalorie 1506 kJ / 360 kcal
Tłuszcz 28.6 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 21.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...