Croquetas de otoño con boletus

Croquetas de otoño con boletus

4.2 145 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
50 unidades

Składniki

  • 200 g de boletus frescos
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de mantequilla
  • 30 g de cebolla
  • 170 g de harina
  • 800 g de leche entera a temperatura ambiente
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • 2 pellizcos de sal (ajuste al gusto)
  • 400 - 500 g de pan rallado para rebozar
  • 2 - 3 huevos batidos
  • 300 g de aceite para freír

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 346 kcal / 1446 kJ
Białko 26.2 g
Tłuszcz 24.3 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...