Buñuelos de bacalao especiados

Buñuelos de bacalao especiados

4.7 217 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
20 unidades

Składniki

  • de agua
    300 g
  • de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas y en trozos) (ver sugerencia)
    250 g
  • diente de ajo
    3
  • clavos
    2
  • de tomillo fresco
    1 ramita
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • guindilla fresca (opcjonalnie) pequeña sin semillas
    1
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    10 ramitas
  • huevos
    2
  • de harina de trigo
    150 g
  • de levadura química en polvo
    1 cucharadita
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de aceite para freír
    300 - 400 g
  • mayonesa para servir

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 154 kcal / 644 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 12.7 g
Węglowodany 5.8 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...