Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Topping
- 15 g Parmezaanse kaas
- 1 el verse peterseliebladeren
Vulling
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 150 g mozzarella, in schijfjes
- 40 g crème fraîche
- 1 ei
Deeg
- 130 g kwark, 40% vet
- 80 g boter, in stukken
- 270 g bloem, en wat extra om te bestuiven
- 1 ei
- 1 snuifje suiker
- 1 tl zout
- 1 eierdooier, om te kleuren
- 1 el water
- Wartości odżywcze
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 957 kJ / 229 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizzadeeg
1 Std.
Dille en feta flatbread
1 Std. 20 Min
Chocolade sneeuwballen
1 Std.
Chai-theepoeder
15min
Kip garam masala
50 min
Poedersuiker
5min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Kruidenboter flatbreads
35 Min
Kwarktaart in potjes
4h
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Turkse flatbreads
2h 10min