Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Topping
- 15 g Parmezaanse kaas
- 1 el verse peterseliebladeren
Vulling
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 150 g mozzarella, in schijfjes
- 40 g crème fraîche
- 1 ei
Deeg
- 130 g kwark, 40% vet
- 80 g boter, in stukken
- 270 g bloem, en wat extra om te bestuiven
- 1 ei
- 1 snuifje suiker
- 1 tl zout
- 1 eierdooier, om te kleuren
- 1 el water
- Wartości odżywcze
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 957 kJ / 229 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomaat en basilicum kip quiche
1小时
Russische salade
Keine Bewertungen
Bibimbap burrito
45 分钟
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1小时
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Paella met kidneybonen
55min
Pikante kalkoensatés
1小时
Russische rode bietensalade
1h 10min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min