Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Soufflé
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease bowl2 oz
-
sugar1 oz
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)8 oz
-
carrot juice (100% juice)16 oz
-
whole milk6 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
egg yolks from large eggs3
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
ground allspice¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg whites from large eggs5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
232.2 mg
Białko
8 g
Kalorie
1180.2 kJ /
282.1 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kabocha Sage Risotto
40 min
Carrot Hummus
15 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Mushroom Risotto
30 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1 godz. 45 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min