
Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Soufflé
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease bowl2 oz
-
sugar1 oz
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)8 oz
-
carrot juice (100% juice)16 oz
-
whole milk6 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
egg yolks from large eggs3
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
ground allspice¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg whites from large eggs5
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
282.1 kcal /
1180.2 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
11.1 g
Węglowodany
38.6 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
232.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Minestrone
45 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Baked Kale Polenta Fries
1 godz. 10 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Spring Pea Green Soup
15 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1 godz. 45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min