Root Vegetable Soufflé
TM6 TM5

Root Vegetable Soufflé

4.3 ( 7 ocen )

Składniki

  • 2 oz unsalted butter room temperature, plus extra to grease bowl
  • 1 oz sugar
  • 8 oz carrots sliced (1 in.)
  • 8 oz parsnips in pieces (1 in.)
  • 16 oz carrot juice (100% juice)
  • 6 oz whole milk
  • 4 oz all-purpose flour
  • 3 egg yolks from large eggs
  • 2 tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 tsp fresh thyme leaves
  • ¼ tsp ground allspice
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 egg whites from large eggs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
282.1 kcal / 1180.2 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
11.1 g
Węglowodany
38.6 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
232.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy