Butternut Queso (Matthew Kenney)
TM6

Butternut Queso (Matthew Kenney)

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 9 oz cashews
  • water, to soak
  • 6 oz butternut squash, peeled, deseeded and cut into pieces (2 in.)
  • 16 oz vegetable stock
    lub 16 oz water, plus 2 tsp vegetable stock paste
  • 2 oz nutritional yeast
  • 6 oz extra virgin olive oil
  • 1 ½ oz apple cider vinegar
  • 1 tbsp chili powder
  • 1 ½ tsp chili flakes
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • tortilla chips
  • guacamole, to garnish
  • pico de gallo, to garnish
  • fresh jalapeño pepper, sliced, to garnish
  • fresh cilantro, chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 oz
Kalorie
318.3 kJ / 76.1 kcal
Białko
1.9 g
Węglowodany
2.9 g
Tłuszcz
6.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
0.7 g
Sód
50.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy