Urządzenia i Akcesoria
Butternut Queso (Matthew Kenney)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
42 oz
Składniki
-
cashews9 oz
-
water to soak
-
butternut squash peeled, deseeded and cut into pieces (2 in.)6 oz
-
16 oz water, plus 2 tsp vegetable stock pastevegetable stock16 oz
-
nutritional yeast2 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
apple cider vinegar1 ½ oz
-
chili powder1 tbsp
-
chili flakes1 ½ tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
tortilla chips
-
guacamole to garnish
-
pico de gallo to garnish
-
fresh jalapeño pepper sliced, to garnish
-
fresh cilantro chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
50.2 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
318.3 kJ /
76.1 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Basic Sushi Rice
45 min
Melon Granita
4 godz.
Golden Beet Gazpacho
50 min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Pan de Muerto
4 godz.
Fresh Tomatillo Salsa
30 min
Basic Pinto Beans
4 godz. 5 min
Spiked Hot Chocolate
15 min