Veal fillet with mirabelle plums

Veal fillet with mirabelle plums

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • lemon juice, freshly squeezed
    30 g
  • honey
    25 g
  • soy sauce
    20 g
  • five-spice powder
    1 tsp
  • veal tenderloin
    800 g
  • olive oil
    10 g
  • unsalted butter
    20 g
  • salt
    2 pinches
  • ground pepper
    2 pinches
  • fresh thyme
    1 sprig
  • fresh bay leaf
    1
  • water
    500 g
  • mirabelle plums
    600 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 455 kcal / 1921 kJ
Białko 59 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...