Urządzenia i Akcesoria
Veal fillet with mirabelle plums
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
honey25 g
-
soy sauce20 g
-
five-spice powder1 tsp
-
veal tenderloin800 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter20 g
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
water500 g
-
mirabelle plums600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
59 g
Kalorie
1921 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Brak ocen
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Curry potato soup
35 min
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Champagne crème brûlée
2 godz. 25 min