Urządzenia i Akcesoria
Veal fillet with mirabelle plums
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
honey25 g
-
soy sauce20 g
-
five-spice powder1 tsp
-
veal tenderloin800 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter20 g
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
water500 g
-
mirabelle plums600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
59 g
Kalorie
1921 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken skewers with peanut satay sauce
2 godz.
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Brak ocen
DIY fruit dippers
35 min
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14 godz. 20 min
Pineapple parcels
1 godz.
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Pulled pork with steamed buns
3 godz.
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min