Urządzenia i Akcesoria
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
couscous350 g
-
water850 g
-
olive oil70 g
-
salt3 tsp
-
tomatoes cut in pieces500 g
-
onions cut in pieces100 g
-
lamb meat for stew, boneless cut in cubes (approx. 2 cm)400 g
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish5 g
-
fresh coriander leaves plus extra, chopped, to garnish5 g
-
ground pepper1 tsp
-
saffron2 threads
-
butter20 g
-
carrot cut in pieces (approx. 2-3 cm)150 g
-
courgette cut in pieces (approx. 2-3 cm)150 g
-
turnip cut in pieces (approx. 2-3 cm)150 g
-
butternut squash cut in pieces (approx. 2-3 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1962.3 kJ /
469 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Africa
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Seafood Pizza
2 godz. 45 min
French Fries (Paul) Metric
1 godz. 15 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Spirals
40 min
Grated Carrot Salad
10 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Clam Boil
55 min
Iraqi cheese pies (cheese chureck)
1 godz. 40 min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 godz. 20 min
Borscht
50 min
Bulghur and lentil soup
1 godz.