Lamb and vegetable couscous (Bidawi)

Lamb and vegetable couscous (Bidawi)

3.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • couscous
    350 g
  • water
    850 g
  • olive oil
    70 g
  • salt
    3 tsp
  • tomatoes cut in pieces
    500 g
  • onions cut in pieces
    100 g
  • lamb meat for stew, boneless cut in cubes (approx. 2 cm)
    400 g
  • fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish
    5 g
  • fresh coriander leaves plus extra, chopped, to garnish
    5 g
  • ground pepper
    1 tsp
  • saffron
    2 threads
  • butter
    20 g
  • carrot cut in pieces (approx. 2-3 cm)
    150 g
  • courgette cut in pieces (approx. 2-3 cm)
    150 g
  • turnip cut in pieces (approx. 2-3 cm)
    150 g
  • butternut squash cut in pieces (approx. 2-3 cm)
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23 g
Kalorie 1962.3 kJ / 469 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...