Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g couscous
- 850 g water
- 70 g olive oil
- 3 tsp salt
- 500 g tomatoes, cut in pieces
- 100 g onions, cut in pieces
- 400 g lamb meat for stew, boneless, cut in cubes (approx. 2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 5 g fresh coriander leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 1 tsp ground pepper
- 2 threads saffron
- 20 g butter
- 150 g carrot, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- 150 g courgette, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- 150 g turnip, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- 150 g butternut squash, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1962.3 kJ / 469 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Pumpkin Risotto
50min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Koshari stew
45min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Moroccan harira and chicken soup
1h
Sautéed vegetables
15 Min
Oriental beef stew with pearl couscous
40min
Chicken breasts with courgette topping
50min
Vegetable paella
40min
Tomato rice
30min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h