Urządzenia i Akcesoria
Boeuf bourguignon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
-
onions cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil plus extra for frying10 g
-
smoked bacon cut in cubes (2-3 cm)100 g
-
braising steak cut in cubes (3 cm)450 g
-
wheat flour1 tbsp
-
carrots cut in slices (1 cm)150 g
-
red wine full-bodied300 g
-
bouquet garni1
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh white button mushrooms cut in quarters150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
79 g
Kalorie
3082 kJ /
735 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Star Burgers
20h 5min
Chocolate Ice Cream Bon bon
Ninguna valoración
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Courgette Omelette
40min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Pork Trotter Jelly
8h
Dulce de Leche Ice Cream
12h
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Lasagna rolls
1h
Roquefort Sauce
20min
Champagne crème brûlée
2h 25min
Bloody Mary
10min