Urządzenia i Akcesoria
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
14 oz
Składniki
-
whole milk11 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar2 oz
-
vanilla bean pod1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
11.6 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
185 kJ /
44.2 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème anglaise
15min
Crème pâtissière
15min
Crème Pâtissière
15min
Béchamel Sauce
15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Panna cotta
6h 15min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Crème caramel (flan)
5h 30min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Gratin dauphinois
50min
Aïoli
5min
No fail béchamel
15min