Urządzenia i Akcesoria
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
395 g
Składniki
-
milk315 g
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar60 g
-
vanilla pod1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 gram
Sód
14.2 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
196.9 kJ /
47.1 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salt Bread
2 godz.
Candied Peanuts
10 min
Thick and Creamy Custard
15 min
Carnitas
50 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Chocolate sauce
20 min
Argentinian Alfajores
1 godz. 10 min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 godz.
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Brak ocen
Bomboloni with Custard
3 godz. 30 min
Curry Fish Head
Brak ocen
Thin Crust Pizza Dough
2 godz. 30 min