Urządzenia i Akcesoria
Rabbit stew (Gibelotte)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut in halves80 g
-
garlic cloves2
-
rapeseed oil2 tbsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
farmhouse bread cut in cubes (2 cm)2 slices
-
bacon cubes100 g
-
wheat flour10 g
-
rabbit, whole, skinless, head removed cut in pieces1
-
dry white wine100 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters400 g
-
bouquet garni1
-
water420 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
new potatoes600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
48 g
Kalorie
2387 kJ /
571 kcal
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm cabbage dish
15 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Ukrainian dressed herrings
1 godz.
Liver cake
1 godz. 50 min
Easter Babka
2 godz. 30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Hearty Seafood Chowder
1 godz.
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Tuna dip
15 min