Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on, boneless710 - 765 g
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)1840 g
-
lemon juice2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
709.6 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Brak ocen
Brazilian Limeade
10 min
Japanese ramen noodles
1 godz.
Mini Frittatas
35 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Rice Cooker Brown Rice Salad
Brak ocen
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 godz. 50 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.