Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lemon
- 710 - 765 g turkey breast fillet, skin on, boneless
- 2 tbsp unsalted butter, softened
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 - 8 sprigs fresh mixed herbs, e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish
- 1840 g water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Białko
- 39.8 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 709.6 mg
Alternatywne przepisy
Low Carb Berry Jam
35min
Allergen Free Granola
Brak ocen
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Creamy Turkey Stew (TM6)
Brak ocen
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Sous-Vide Turkey Breast
3h
Green coloured eggs
55min
Banana Cream Pie with Wafer Crust (Metric)
1h 35min
Baked spinach and eggs
40min
Blue Cheese Dressing
10min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Creamy Avocado Dip
10min