Chicken Liver Pate
TM6 TM5

Chicken Liver Pate

4.7 ( 43 oceny )

Składniki

  • 6 oz yellow onion cut into 1 in. pieces
  • 9 oz unsalted butter divided
  • 18 oz chicken livers cleaned and trimmed
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • ½ tsp dried rosemary
  • 1 pinch ground cloves
  • 3 tbsp port wine
    lub 3 tbsp sherry
  • 2 tbsp bourbon whiskey
    lub 2 tbsp brandy
  • 2 tbsp heavy whipping cream
  • fresh baguette to serve

Wartości odżywcze
na 12 portions
Kalorie
2658 kcal / 11121 kJ
Białko
90 g
Tłuszcz
243 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy