Urządzenia i Akcesoria
Chicken Liver Pate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
12 portions
Składniki
-
yellow onion cut into 1 in. pieces6 oz
-
unsalted butter divided9 oz
-
chicken livers cleaned and trimmed18 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried rosemary½ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
3 tbsp sherryport wine3 tbsp
-
2 tbsp brandybourbon whiskey2 tbsp
-
heavy whipping cream2 tbsp
-
fresh baguette to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 portions
Białko
90 g
Kalorie
11121 kJ /
2658 kcal
Tłuszcz
243 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Picnic
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Chicken liver pâté
2h 20min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9h 5min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Zucchini and Ginger Marmalade
40min
Blueberry Jam
45min
Raspberry Liqueur
172h 10min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24h 35min
Fig & Apricot Jam
40min
Apple Cranberry Chutney
1h 5min
Chicken Liver Parfait
2h 40min