Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 250 g di riso basmati
- 200 g di cipolle, tagliate in quarti
- 200 g di peperoni rossi, tagliati in quarti, senza semi
- 30 g di olio di oliva
- 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 cucchiaini di paprica
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 700 g di filetto di maiale, a strisce (1 x 1,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2420 kJ / 579 kcal
- Białko
- 48.1 g
- Węglowodany
- 63.6 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulash di patate
1h
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min
Cornetti con carne macinata
30 Min
Blanquette di vitello
1 godz. 15 min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50 min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Stufato di pollo alla senape
40min
Pollo con couscous
45 Min
Gulasch di vitello con funghi porcini
1h 30min
Filetto di maiale in salsa di senape
30 Min
Spezzatino alla zurighese
50 min