Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g vegetable oil
lub olive oil -
1
garlic clove
lub 20 g brown onion, cut in wedges -
250
g turkey leg, skinless, diced (3 cm), patted dry with paper towels
lub turkey breast fillet, skinless, diced (3 cm), patted dry with paper towels
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 1961 kJ / 469 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 3052 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Browned Turkey Strips
15 Min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Browned Chicken Strips
15 Min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed turkey cubes
15 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Browned Pork Cubes
15 Min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 Min
Browned Chicken Cubes
15 Min