
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g vegetable oil
lub olive oil -
1
garlic clove
lub 20 g brown onion cut in wedges -
250
g turkey leg, skinless diced (3 cm), patted dry with paper towels
lub turkey breast fillet, skinless diced (3 cm), patted dry with paper towels
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 469 kcal / 1961 kJ
- Białko
- 58 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Węglowodany
- 4 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 3052 mg