Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g Wasser
- 1 ½ TL feinkörniges Salz
- 30 g Olivenöl und etwas mehr für das Garwasser
- 450 g Penne, oder andere getrocknete Pastasorte
- 250 g Zwiebeln, in Vierteln
-
15
g frische Petersilie (ca. 20 Zweigchen)
lub 15 g Koriander (ca. 20 Zweigchen) - 340 - 390 g Thunfisch, in Öl, nicht abgetropft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Rindsvoressen
1 godz. 50 min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1 godz. 35 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 min