Urządzenia i Akcesoria
Harde pistachekoekjes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
20 stuks
Składniki
-
suiker110 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten30 g
-
60 g amandelen, gepeldongezouten, gepelde pistachenoten60 g
-
rijstmeel30 g
-
eiwitten2
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien2 el
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
1.4 g
Kalorie
222 kJ /
52 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenvrij bakken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gebakken kaastaart
3 godz. 10 min
Engelse brunch
Brak ocen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 godz.
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Millefeuille met chocolade en karamel
Brak ocen
Pistache en amandel filo spiraal
Brak ocen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 min
Lasagnerolletjes
1 godz.
Quinoakoekjes
1 godz.
Amaretti van abrikoos
40 min
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Ovenschotel van aardappelen
1 godz. 30 min