Zapečené portobello s bílou klobásou
TM5 TM6

Zapečené portobello s bílou klobásou

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 150 gramů sýru čedaru, na kousky
  • 4 plátky bílého chleba, toastového, na kousky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 chilli papričku, čerstvou
  • 1 svazek petržele, čerstvé
  • 200 gramů bílé bavorské klobásy, vymačkané ze střívka
  • ¼ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
  • 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)

Wartości odżywcze
na 1 porce
Kalorie
1593 kJ / 381 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy