Urządzenia i Akcesoria
Zapečené portobello s bílou klobásou
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
-
150 gramů sýru čedaru na kousky
-
4 plátky bílého chleba, toastového na kousky
-
1 stroužek česneku
-
1 chilli papričku, čerstvou
-
1 svazek petržele, čerstvé
-
200 gramů bílé bavorské klobásy vymačkané ze střívka
-
¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
21 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
55 minut
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30 min
Polévka ze zrajícího sýru
25 min
Fenyklový salát s grapefruitem
20 min
Placky s koprem a fetou
1 godz. 20 min
Quinoa tabouleh
12 godz. 40 min
Zapečené brambory s lososem a koprem
1 godz.
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
50 min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 min
Králík s černou omáčkou
55 min
Low carb snídaňová frittata
40 min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 min
Houbové rizoto s mascarpone
30 min