Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů sýru čedaru, na kousky
- 4 plátky bílého chleba, toastového, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli papričku, čerstvou
- 1 svazek petržele, čerstvé
- 200 gramů bílé bavorské klobásy, vymačkané ze střívka
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1 godz. 35 min
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20 min
Krevetová polévka s batáty
45 min
Bylinkové palačinky s chřestem a paprikovo-kaparovou omáčkou
35 min
Korma s mořskými plody
40 min
Plněné žampióny
1h 5min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 Std. 45 Min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 min
Chřestový salát s mangem
35 min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 min
Pad thai
45 min