Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- máslo na vymazání
- 100 gramů hořké čokolády obsahující 50 % kakaa
- 100 gramů cukru
- ½ vanilkového lusku, na kousky
- 100 gramů bílé čokolády, na kousky
- 3 vejce
- 200 gramů čerstvého sýra
- 250 gramů ricotty
- 45 gramů kukuřičného škrobu
- 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 200 gramů jahod, na čtvrtky (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1077 kJ / 257 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Red velvet cake
1h 45min
Tarte Tatin (obrácený koláč)
2h
Vejce obarvená na světle modro
55min
Pistáciové mini cheesecaky s mangem
2h 30min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1h
Jehněčí kofty
Brak ocen
Caesar salát s kuřecím masem
50min
Meruňková pomazánka
5min
Šašlik s rajčatovou salsou
35min
Energy kuličky
30min
Sýrový koláč (Cheese cake)
4h 20min
Čokoládovo-malinový zatočený dort
4 godz. 30 min