Urządzenia i Akcesoria
Zabijačková černá polévka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porce
Składniki
-
100 gramů krup střední velikosti
-
1500 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
-
3 čajové lžičky vepřového sádla
-
2 - 3 stroužky česneku
-
80 gramů cibule napůl
-
1000 gramů vepřového vývaru nejlépe z ovaru
-
200 gramů prasečí krve syrové
-
1 ½ polévkové lžíce sušené majoránky
-
1 špetka černého pepře, mletého
-
4 snítky čerstvé majoránky na ozdobu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
18 g
Kalorie
1115 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Menu pro každý den
75 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Huspenina
2 godz. 25 min
Chlupaté knedlíky
1 godz. 5 min
Vaječná tlačenka
2 godz. 15 min
Restovaná cibule a česnek
20 min
Restovaná cibule (300 gramů)
20 min
Klasický bratwurst
3 godz. 30 min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1 godz. 30 min
Tousty s matjesovou pomazánkou
40 min
Chlebová polévka
25 min
Křenová polévka s bramborami
30 min
Houbová smaženice
20 min
Dršťková polévka
1 godz.