Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů krup, střední velikosti
- 1500 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- 3 čajové lžičky vepřového sádla
- 2 - 3 stroužky česneku
- 80 gramů cibule, napůl
- 1000 gramů vepřového vývaru, nejlépe z ovaru
- 200 gramů prasečí krve, syrové
- 1 ½ polévkové lžíce sušené majoránky
- 1 špetka černého pepře, mletého
- 4 snítky čerstvé majoránky, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1115 kJ / 266 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Vánoční houbová polévka s nudlemi
30 min
Lišková polévka
1 Std. 40 Min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Polévka Bloody Mary
Keine Bewertungen
Bramborový salát s vejci a majonézou
1 Std. 30 Min
Dršťková polévka
1 godz.
Žampióny plněné kysaným zelím
40 min
Velikonoční uzené v chlebovém těstě s uzenou polévkou
2 Std. 45 Min
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1 godz.
Polévka ze zrajícího sýru
25 min
Pikantní fazolová polévka
11 godz.