Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů červené cibule, na tenké plátky
- 200 gramů třtinového cukru
- 100 gramů balzamikového octa
- 20 gramů medu
- 1 špetka soli, plus extra na osolení ryby
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 800 gramů tresky
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 7188 kJ / 1788 kcal
- Białko
- 130.3 g
- Węglowodany
- 306.4 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ryba po řecku
35 min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1 Std. 15 Min
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
30 min
Vývar z červené řepy
4 Std. 15 Min
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 min
Plněná rajčata
Brak ocen
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 min
Pomalu vařené kuře Alfredo s těstovinami
3 Std. 35 Min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2h 50min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 min
Citrónové rizoto s bílou rybou
30 min