Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů červené cibule, na tenké plátky
- 200 gramů třtinového cukru
- 100 gramů balzamikového octa
- 20 gramů medu
- 1 špetka soli, plus extra na osolení ryby
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 800 gramů tresky
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 7188 kJ / 1788 kcal
- Białko
- 130.3 g
- Węglowodany
- 306.4 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 godz. 20 min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1 godz. 15 min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 min
Treska na thajský způsob
2h 40min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1 godz. 15 min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min
Marinovaný losos s fazolkami
1h 10min
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20min
Pekingské kuře
50min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min