Urządzenia i Akcesoria
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce
Składniki
-
500 gramů červené cibule na tenké plátky
-
200 gramů třtinového cukru
-
100 gramů balzamikového octa
-
20 gramů medu
-
1 špetka soli plus extra na osolení ryby
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
800 gramů tresky
-
500 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porce
Białko
130.3 g
Kalorie
7188 kJ /
1788 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
306.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Jehněčí s cizrnou
1 godz. 5 min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 min
Brambory s tvarohem a zeleninou
40 min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55 min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30 min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1 godz.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 min
Kašmírská rýže
30 min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min