Urządzenia i Akcesoria
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce
Składniki
-
500 gramů červené cibule na tenké plátky
-
200 gramů třtinového cukru
-
100 gramů balzamikového octa
-
20 gramů medu
-
1 špetka soli plus extra na osolení ryby
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
800 gramů tresky
-
500 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porce
Białko
130.3 g
Kalorie
7188 kJ /
1788 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
306.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Lilková pomazánka
50 min
Citrónový dip
20 min
Pomazánka z lilku
45 min
Treska s citrusovým máslem
50 min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55 min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 godz. 10 min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 godz. 25 min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20 min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 min
Marinované krevety
1 godz. 10 min