Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin

Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
30 tranches

Składniki

  • de parmesan en morceaux (3 cm)
    80 g
  • feuilles de romarin fraîches uniquement les aiguilles
    4
  • de grain de blé dur
    150 g
  • grain de blé
    150 g
  • de graines de pavot
    50 g
  • de lait
    250 g
  • de beurre en morceaux
    40 g
  • de sel
    ½ - 1 c. à café
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    ½ c. à café
  • de cardamome en poudre
    1 c. à café
  • du beurre
  • de la farine à pâtisserie pour saupoudrer

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 75 kcal / 314 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...