Wersje kompatybilne
Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 4 feuilles de romarin fraîches, uniquement les aiguilles
- 150 g de grain de blé dur
- 150 g grain de blé
- 50 g de graines de pavot
- 250 g de lait
- 40 g de beurre, en morceaux
- ½ - 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- du beurre
- de la farine à pâtisserie pour saupoudrer
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 314 kJ / 75 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1.7 g
Alternatywne przepisy
Moutarde au piment rouge et miel
Žádné hodnocení
Nids de spaghettis aux boulettes de lentilles
1h 5min
Tartelette poulet-asperge
Žádné hodnocení
Glace à la rhubarbe
36h 25min
Mini focacce fantaisie
2u. 5min
Crostini aux champignons et Fontina
35 min
Granité au café
Žádné hodnocení
Glace à la noisette
5h 20min
Biscuits mous à la pistache
45 min
Muesli croustillant
2h
Hot-dogs
35 min
Pain de seigle valaisan
10óra